Μας ελάτε σε επαφή με
Millie Luo

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 15994359113

WhatsApp : +8613266551664

Εισαγωγή Foresmart

July 22, 2021

Το Foresmart είναι εξουσιοδοτημένη αποστολέας φορτίου που για να παρέχει μια καλύτερη επιλογή για τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις για να στείλει το φορτίο. Ήμαστε όχι μόνο απλός πράκτορας φορτίου. Οι πεπειραμένοι εμπειρογνώμονές μας διοικητικών μεριμνών και τελωνείων πρόκειται εδώ να βοηθήσουν σε κάθε βήμα του τρόπου. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες στην εναέρια μεταφορά, το ωκεάνιο φορτίο, FBA ΑΜΑΖΌΝΙΟΣ που στέλνουν, την πιό express&courier, σταθεροποίηση αγοραστών, τη μεταφορά με φορτηγό, μεσιτειών, την από σπίτι σε σπίτι και φορτίου ασφάλεια αποθηκών εμπορευμάτων, τελωνειακών.
Η αποστολή μας είναι «φορτίο αποδοτικότερο», το όνειρό μας είναι να απλοποιήσουμε τις διεθνείς διοικητικές μέριμνες, αγοραστές βοήθειας εκτός από το χρόνο και το κόστος.
Έτσι δίνουμε πολλή προσοχή για να εκπαιδεύσουμε τους υπαλλήλους μας και συνεχής για να επεκτείνουμε τα σύνολα ικανότητάς τους, έτσι μπορούμε καλύτερα να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας με τις «αποδοτικότερες» λύσεις και τις επιλογές στο πώς κινούν το φορτίο μέσω της σφαιρικής αλυσίδας εφοδιασμού.
Το όραμά μας: οι πελάτες κερδίζουν, οι προμηθευτές κερδίζουν, οι υπάλληλοι κερδίζουν, η επιχείρηση κερδίζει.
Τιμές: Εστίαση, αξιόπιστος, οπτική.
Έχουμε τις μακροπρόθεσμες συνεταιριστικές σχέσεις με πολλές επιχειρήσεις σκαφών (OOCL, WHL, Msc, CMA, COSCO…) , ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΏΝ (ΑΣΒΈΣΤΙΟ, TK, CI, CX, EK…) και σαφής επιχείρηση (DHL, TNT, EMS, ARAMEX.), και μπορούμε να παρέχουμε σε σας τις καλύτερες τιμές και τις καλύτερες υπηρεσίες. Έχουμε ενώσει επίσης πολλούς φορτίο διαβιβάζοντας τις οργανώσεις όπως WCA, .CIFA, CATA, CGLN, NVOCC.It θα κάνει τις συναλλαγές μας είναι ασφαλέστερο και η συνεργασία μας είναι πιό αξιόπιστη.
 
Αξιόπιστος: Υποστηρίζουμε την εμπορική διαβεβαίωση.
Αρμόδιος: Οι υπάλληλοι FORESMART έχουν ασχοληθεί με το φορτίο διαβιβάζοντας για περισσότερο από 10 έτη, και θα ελέγξουμε αυστηρά κάθε πτυχή της μεταφοράς.
Επαγγελματίας: FORESMART έχει την πλούσια εμπειρία στη μεταφορά φορτίου και μπορεί τέλεια να λύσει όλα τα προβλήματα στη διαδικασία μεταφορών. Επίσης σαφώς ξέρουμε ποια έγγραφα εισαγωγών απαιτούνται στη χώρα προορισμού, και μπορούμε να το κάνουμε.
 
50+ στέλνοντας εμπειρογνώμονες, έτη 15+ που στέλνουν την εμπειρία, αποθήκες εμπορευμάτων συνεργατών 100+, πράκτορες συνεργατών 50+ Oversea.