Μας ελάτε σε επαφή με
Millie Luo

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 15994359113

WhatsApp : +8613266551664

QC Προφίλ

Κατ' αρχάς, pls πάρτε τον κατάλογο συσκευασίας κάθε διαταγής, ξέρουμε το συνολικούς όγκο και το βάρος, κατόπιν να υπολογίζουμε το τραχύ κόστος φορτίου για σας αναλόγως.

Και pls μας πέστε η διεύθυνση παράδοσής ότι σας θα είναι κατοικήσιμη περιοχή ή επιχειρησιακή περιοχή;

Κατόπιν θα παράσχουμε τον προμηθευτή η διεύθυνσή μας αποθήκης εμπορευμάτων ή γραφείου (εξαρτάται από τον όγκο της διαταγής) για τη συλλογή των στοιχείων.

Όταν τα αγαθά είναι στην αποθήκη εμπορευμάτων ή το γραφείο μας, θα επανελέγξουμε τα αγαθά, το βάρος, και τον όγκο για να οριστικοποιήσουμε το ποσό φορτίου.

Κατόπιν δώστε το τιμολόγιο φορτίου για να στείλετε την αποστολή έξω ως σχέδιο.

 

Από τη στιγμή που ένας πελάτης στέλνει μια έρευνα, η υπηρεσία μας αρχίζει. Θα διατυπώσουμε ένα σχέδιο μεταφορών γιατί βασίσατε στις πληροφορίες έρευνάς σας, και θα ακολουθήσουμε τις πληροφορίες διοικητικών μεριμνών φορτίου σας σε όλη τη διαδικασία έως ότου λαμβάνετε το φορτίο.
Μετά από να λάβουμε την αναφορά μας από σας, θα έρθουμε σε επαφή με το εργοστάσιο ή τον προμηθευτή σας για να διαπραγματευτούμε την ημερομηνία της αποστολής, να κρατήσουμε ένα διάστημα για σας, και να σας βοηθήσουμε να κάνετε την εκκαθάριση στην Κίνα.
Η διεθνής διοικητική μέριμνα είναι ασταθής και η επικαιρότητα δεν είναι εγγυημένη. Μπορεί να είναι προηγούμενο από την αναμενόμενη ημερομηνία ή αργότερα από την αναμενόμενη ημερομηνία. Θα σας ειδοποιήσουμε εγκαίρως εάν υπάρχει οποιαδήποτε κατάσταση διοικητικών μεριμνών έτσι ώστε μπορείτε να καταλάβετε την κατάσταση διοικητικών μεριμνών σε όλη τη διαδικασία.

 • Shenzhen Foresmart International Forwarding Ltd.
  Πρότυπο: SGS
  Αριθμός: QIP-ASI2021238
  Ημερομηνία Έκδοσης: 2020-10-25
  Ημερομηνία λήξης:
  Πεδίο εφαρμογής / Range: Air freight, Sea Freight, Courier, FBA, USA Shipping
  Που εκδίδονται από: SGS
 • Shenzhen Foresmart International Forwarding Ltd.
  Πρότυπο: TUV
  Αριθμός: 20660314_T
  Ημερομηνία Έκδοσης: 2020-07-03
  Ημερομηνία λήξης:
  Πεδίο εφαρμογής / Range: Company Overview/Human Resources/Current Export Situation/Export Business Capacity/Quality Assurance/Company Development/Expansion Plans/Certification & Photos/Company and Product Samples
  Που εκδίδονται από: TUV Rheinland