Μας ελάτε σε επαφή με
Millie Luo

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 15994359113

WhatsApp : +8613266551664

Shenzhen Foresmart International Forwarding Ltd.

«Φορτίο αποδοτικότερο»

  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ωκεανία
Είδος Επιχείρησης: Παράγοντας, Άλλα
Μάρκες foresmart Αριθμός Υπαλλήλων >100
Ετήσιες πωλήσεις 3600000-5000000 Ιδρύθηκε Έτος 2019
Εξαγωγή pc 90% - 100%
Εισαγωγή

Κίνα Shenzhen Foresmart International Forwarding Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Το Foresmart είναι εξουσιοδοτημένη αποστολέας φορτίου που για να παρέχει μια καλύτερη επιλογή για τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις για να στείλει το φορτίο. Ήταν όχι μόνο απλός πράκτορας φορτίου. Οι πεπειραμένοι εμπειρογνώμονές μας διοικητικών μεριμνών και τελωνείων πρόκειται εδώ να βοηθήσουν σε κάθε βήμα του τρόπου. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες στην εναέρια μεταφορά, το ωκεάνιο φορτίο, FBA ΑΜΑΖΌΝΙΟΣ που στέλνουν, την πιό express&courier, σταθεροποίηση αγοραστών, τη μεταφορά με φορτηγό, μεσιτειών, την από σπίτι σε σπίτι και φορτίου ασφάλεια αποθηκών εμπορευμάτων, τελωνειακών. Η αποστολή μας είναι «φορτίο αποδοτικότερο», το όνειρό μας είναι να απλοποιήσουμε τις διεθνείς διοικητικές μέριμνες, αγοραστές βοήθειας εκτός από το χρόνο και το κόστος. Έτσι δίνουμε πολλή προσοχή για να εκπαιδεύσουμε τους υπαλλήλους μας και συνεχής για να επεκτείνουμε τα σύνολα ικανότητάς τους, έτσι μπορούμε καλύτερα να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας με τις «αποδοτικότερες» λύσεις και τις επιλογές στο πώς κινούν το φορτίο μέσω της σφαιρικής αλυσίδας εφοδιασμού. Το όραμά μας: οι πελάτες κερδίζουν, οι προμηθευτές κερδίζουν, οι υπάλληλοι κερδίζουν, η επιχείρηση κερδίζει τις τιμές: Εστίαση, αξιόπιστος, οπτική.

 

 

Ιστορία

Κίνα Shenzhen Foresmart International Forwarding Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Το 2019, καθιερώσαμε ένα μικρό γραφείο σε Shenzhen, Κίνα.
 


Το 2021, αλλάξαμε ένα μεγάλο γραφείο, και η επιχείρηση έγινε ζωηρή.
 


Στα προηγούμενα δύο έτη, έχουμε αλλάξει τα γραφεία τρεις φορές, με την περιοχή γραφείων που κυμαίνεται από 50 τετραγωνικά μέτρα ως 200 τετραγωνικά μέτρα σε 500 τετραγωνικά μέτρα. Οι υπάλληλοι πήγαν από 3 ανθρώπους σε 20 ανθρώπους σε 50 ανθρώπους. Αρχίζουμε από τίποτα, είμαστε από το beginer στην πλούσια αποστολέα εμπειρίας για να κάνουμε την εμπιστοσύνη πελατών. Και έχουμε λάβει πολλές πιστοποιήσεις και το κατάστημά μας στο alibaba έχει γίνει top 10.
Σας ευχαριστώ γιατί ο χρόνος να αφεθεί να αυξηθούμε, σας ευχαριστεί για την εμπειρία μεταφορών που έχουμε δοκιμάσει, επιτρέπει σε μας για να ξέρει περισσότερων.
Ελπίστε ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο.

Υπηρεσία

Οι υπηρεσίες μας

Το Foresmart ειδικεύεται στην παροχή FBA του Αμαζονίου που στέλνουν, FBA Overstock&Return, του φορτίου θάλασσας, της εναέριας μεταφοράς, της αποθήκευσης και των από σπίτι σε σπίτι υπηρεσιών παράδοσης στους διεθνείς πελάτες. Έχουμε τον αξιόπιστο συνεργάτη στο Λα, τη Νέα Υόρκη και άλλα ciities στο USA&Canada, που κάνουν μας έναν αληθινά διεθνή φορέα.

Κύρια υπηρεσία
FBA του Αμαζονίου παράδοση
Από σπίτι σε σπίτι παράδοση
Φορτίο θάλασσας (FCL: 20ft, 40ft, 40HQ LCL)
Εναέρια μεταφορά
Σταθεροποίηση Warehousing&Buyer
Courier&Express
Συσκευασία, Repacking, ετικέτα, υπηρεσία παλετών
Υποκαπνισμός, πιστοποίηση της αρχικής υπηρεσίας

Κύρια αγορά
USA&Canada&Europe (UK, Γερμανία, Γαλλία) &Australia& Νέα Ζηλανδία

Η ομάδα μας

Κίνα Shenzhen Foresmart International Forwarding Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Δύο πριν από χρόνια, είχαμε μόνο 3 ανθρώπους, και έπειτα γίναμε 5 άνθρωποι, 20 άνθρωποι, και 50 άνθρωποι. Το τμήμα μας από 1 “επιχειρησιακό τμήμα” σε 7 deparments. Έχουμε τώρα το επιχειρησιακό τμήμα, το τμήμα υπηρεσιών, το τμήμα διοίκησης, το εμπορικό τμήμα, το τμήμα λειτουργίας, το τμήμα τεκμηρίωσης, και το τμήμα τελωνειακής δήλωσης. Τώρα τα διάφορα τμήματά μας εκτελούν τα καθήκοντά τους, και η διανομή εργασίας είναι αποδοτικότερη. Ο καθένας έχει την εργασία του.